Ilmunud on Eesti Spordi Aastaraamat 2022

Aastaraamat on lugejate ees juba neljandat aastat värvilisena. Koroona-aastate eelse võistluskalendri taastumine on seekordse kogumiku paisutanud taaskord üle 600-leheküljeliseks!

Meie sportlaste tulemused ja sporti mõtestada aitavad andmed saavad juba mõnda aega kaante vahele tänu Eesti spordiregistri põhjalikele andmekogudele, millele toetuvad raamatus tulemusteosa (sh ka tabelisse vormitud Eesti sportlaste rekordilised 327 medalit rahvusvahelistelt tiitlivõistluselt), samuti kogu Eestit, maakondi ja spordialasid (harrastajad, treenerikutsed, spordiorganisatsioonid ja -objektid) hõlmavad graafikud, tabelid ja faktid ning sportlaste ja klubide medalivõitude arvestused. Spordiregistri andmeid täiendavad spordijuhtide tagasivaated ja hinnangud möödunud aastale. Arvukad fotod aitavad talletada aasta emotsioone, säravaid hetki ja meeleolusid. Raamat algab kultuuriministeeriumi spordi asekantsleri pöördumisega, ei puudu ka põhjalik spordiaasta sündmuste kroonika ehk aastaring, veteranide ja seenioride saavutatu, parimate sportlaste ja meie seast lahkunud oluliste spordipersoonide nimekiri.

Spordi aastaraamatut 2022 saab soetada Spordikoolituse ja -Teabe SA veebipoest www.spordiinfo.ee/Spordiraamatud (sealt saab osta ka varasemaid aastaraamatuid) või Apollo ja Rahva Raamatu kauplustest. Raamatust mahukama tulemuste voo leiab spordisõber aadressilt www.spordiregister.ee/aastaraamat/2022.

Aastaraamatu koostajateks on Daimar Lell, Aare Oja, Matis Song ja Veiko Ulp. Veteranide ja seenioride sporti puudutava koondas kokku Toivo Kivimets. Raamatu väljaandjaks on Spordikoolituse ja -Teabe Sihtasutus.
Palun oodake!
Mõne aja pärast algab Teie mobiiltelefonis autentimisprotseduur.
Kontrollkood on: __kood__

Smart-IDga sisselogimiseks tuleb Teil oma telefoni sisestada Smart-ID PIN1-kood pärast seda, kui olete saanud teavituse sama kontrollkoodiga, mida näete siin.
Tuvastamine õnnestus! Smart-ID-ga isiku tuvastamine ebaõnnestus